Tuesday, April 03, 2012

NOVEL TERLERAI KASIH TERBIT APRIL 2012



ALLHAMDULILLAH... ATAS IZIN-NYA YANG MAHA MENGURNIAKAN, NOVEL SULUNG SAYA TERLERAI KASIH AKAN BERADA DI PASARAN BULAN APRIL INI, INSYAALLAH. SYUKUR ATAS REZEKI DAN PELUANG, TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN KALIAN. DI SINI SAYA SERTAKAN CARA UNTUK ORDER NOVEL NI DENGAN SAYA. TQ.

CARA PEMBAYARAN NOVEL TERLERAI KASIH (TK)

HARGA ASAL NOVEL

Semenanjung Malaysia = RM 28

Sabah dan sarawak = RM 31


SELEPAS DISKAUN (RM3) OLEH KS, HARGA BARU IALAH:


SEMENANJUNG MALAYSIA = RM 25

SABAH DAN SARAWAK= 28




Postage adalah PERCUMA kerana diuruskan oleh KS


CARA PEMBAYARAN:


1) MALAYAN BANKING BERHAD (MAYBANK) - 164258444391

ATAS NAMA HASLINA HASHIM



2) CIMB ISLAMIC BANK (CIMB) - 12150004176205

ATAS NAMA HASHIMAH HASHIM




Sila email bukti pembayaran dan butiran peribadi seperti di bawah ke: inurwafiah@yahoo.com dengan tajuk BAYARAN NOVEL TERLERAI KASIH (JENIS BANK).


Butiran peribadi yang diperlukan:

1) NAMA PENUH SEPERTI KAD PENGENALAN

2) NAMA FB

3) NO TELEFON UNTUK DI HUBUNGI

4) ALAMAT UNTUK PENGHANTARAN NOVEL




PASTIKAN BUKTI PEMBAYARAN DAN JUGA BUTIRAN PERIBADI DI EMELKAN SEKALI DAN BUKANNYA BERASINGAN KEPADA KAMI ke inurwafiah@yahoo.com. Kami tidak mahu hanya salah satu sahaja kerana dikhuatiri masalah untuk mengenalpasti pengenalan diri pembayar.


Setelah anda emel apa yang dimahukan, sila isikan nama anda di bahagian bawah komen post ini.


Tarikh akhir pembayaran novel ini adalah pada 10/4/2012 iaitu pada hari SELASA JAM 12.00 TENGAH MALAM. Selepas itu tempahan akan ditutup untuk memberi kami masa kepada kami untuk mengemaskini maklumat pembayaran. Segala pertanyaan bolehlah emel kepada saya seperti alamat emel di atas.

Pada yang tak sempat order dengan saya atau dari web karyaseni, minggu ketiga April mungkin dah ada di pasaran dan pesta buku KL 2012 27.04-6.05.2012 nanti di PWTC

80 comments:

  1. mesti beli ni....

    ReplyDelete
  2. Sy dah buat payment,.tq^^

    P/s: da lme tgu nvl ni kuar keke

    ReplyDelete
  3. dah lama tunggu novel ni kuar...x sabar nak baca nvl " Terlerai Kasih".....

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH REHAN. AKHIRNYA TERBIT JUGA.NOVEL NI PASTI AKAN SAYA MILIKI.

    ReplyDelete
  5. - yesss.... guna alamat tempat keje ok... sbab kat rmah selalu x ada orang lah.....
    - kalu x semaptbeli online, bila pula keluar di pasaran????...

    ReplyDelete
  6. sy pun dah wat payment through cimb...baru jer...

    ddianna cotton@mariana

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok thanks..dah dapat..kita update ek..

      Delete
  7. eeiii..bestnye...sy msti bli jgk..^_^

    ReplyDelete
  8. Salam akak,
    nak tanya, kalau beli melalui akak, boleh dapat novel awal ke? ataupun, akan received masa mgu ke3 April juga?
    cant wait for this novel!congratulations :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat awal sikit insyaAllah...n thanks ek..wish me luck

      Delete
    2. okay, dah email and made payment thru CIMB

      shakinahsapian@yahoo.com

      Delete
  9. dh bayar kt maybank. goldensand_girl@yahoo.com.

    ReplyDelete
  10. kalau beli masa pesta buku nanti ada diskaun x?

    ReplyDelete
  11. tahniah akak..msti beli nih..hik3

    kat

    ReplyDelete
  12. SAYA SUDAH BUAT PEMBAYARAN CIMB
    hasni_masako@yahoo.com
    hasni

    ReplyDelete
  13. semua yg buat bayaran rm dah terima dengan jayanya..thanks ek.. kt pesta buku ade jugak rasanya diskaun tp sy tak dapat actual date lg kena pegi sana bila..dh ade sy update ek..

    ReplyDelete
  14. salam....klu order kat RM dpt diskaun gak eh? dpt tandatangan x? hehehe....:)
    (mas)

    ReplyDelete
    Replies
    1. diskaun RM3 hengget postage free..publisher uruskan..sign akan dapat..

      Delete
    2. klu mcm tu sy nk order la....esok, Insya Allah...

      Delete
  15. klu dr Indonesia Mcm mne nak order. thx..pls email ke fuchi212@yahoo.co.id

    ReplyDelete
  16. tahniah penulis ! :) tak sabar nak beli novel ni ^ _ ^

    ReplyDelete
  17. Akhirnya novel yang ditunggu2 terbit jua....dan pasti akan kumiliki nanti....

    Sekalung tahniah buat Rehan diatas kelahiran karya sulung, semoga Rehan terus maju dan terus berjaya dalam menghasilkan karya2 yang bermutu, terbaik dan yang pastinya disukai peminat2 setia Rehan termasuk Kak Zu tau...

    ReplyDelete
  18. Tahniah kak Rehan. insyallah sy akan beli ceta ni. xsabar nk tau kesudahan ceta ni. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas sokongan dan teguran awk selama ni..mana yg baek kita share yng buruk kita buang ek..

      Delete
  19. salam dik

    tahniah dan rasanya tak sabar nak membaca citer adik ni..pengakhiran dan klimak hidup wafiah ngan mamat yg betui betui sengal yg bernama ilham..walaupun akak rasa ..not worth it hidup bersama ilham..
    orait..Akak baru sat order kat email adik ..reply ek ..kalo da dpt..ada karang akak meraung kalo tak dapat buku ko ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ida..dah reply emel kak tadi..hehe..sila jenguk emel ek..mgkin ending tak sperti kak harap tp rsnya sy dh cuba balut yang terbaek utk TK..n thanks kak sudi support saya

      Delete
  20. salam,
    saya dah buat pembayaran cimb, raphael_nicky2@yahoo.com
    nama: nik rafha.tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu..kami dah terima..terima kasih sangat2

      Delete
  21. SALAM,AKAK SY SUKA KARYA AKAK..

    ReplyDelete
  22. salam..Ann akak dh buat payment smlm, MBB..baru email details pagi ni..
    Noraini Md Arif..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ani..ann dh terima kak..dh update dh..tenkiu ek

      Delete
  23. salam..sy dah buat pembayaran..(MBB)
    syahiedaazizi@gmail.com..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kami dah terima..thanks atas sokongan ye..sangat2 hargai

      Delete
  24. boleh order lagi kan sis RM?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole..smpai 10.04..cara order ada kat atas ye..tenkiu :D

      Delete
  25. salam, sy dah bt payment CIMB,
    sy dah email, honey_syafikah@yahoo.com
    - intan suraya mohammad -

    ReplyDelete
  26. Salam,RM saya dh email dh,saya buat pembayaran melalui cimb,shuhadamusa@ymail.com,thank you.dh lama tunggu novel ni,best sgt.

    -nur shuhada musa-

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah n timekasih kami dah terima dah..

      Delete
  27. akak,bpe page nie...??bpe ary nk dpt..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. page rsanya dalam 850 kot..lebih kurang la..tebal kan..hehe..tak tau bila jadik tebal..rs dh nipis..bila dapat ni dalam 2 mggu lagi kot sbb tak smpai stok lg..2 mggu lg baru siap..

      Delete
  28. Shahaida Mohd AliApril 4, 2012 at 4:10 PM

    Saya sudah membuat pembayaran via CIMB & email melalui aida@troxmal.com.my
    - Shahaida Mohd Ali -

    ReplyDelete
  29. sy baru beli secara online tadi..masa penghantaran berapa hari ye..

    ReplyDelete
  30. tahniah...
    tajuk novel je terlerai kasih..
    penulis dengan pembaca jgn terlerai lak...
    nangis x berlagu la
    apa pun terima kasih le bebanyak.

    ReplyDelete
  31. Salam,

    Saya dah buat pembayaran untuk novel Terlerai Kasih via Maybank dan saya dah email.
    julieanne_o@yahoo.com

    ~Julie~

    ReplyDelete
  32. Saya dh buat pembayaran thru maybank2u n dh emel. rahayu.bacik@gmail.com.
    Tq

    ReplyDelete
  33. akak dah bank in melalui cimb
    nnt check e-mail : chajatta_dme@yahoo.com
    TQ ;))

    ReplyDelete
  34. Sis RM, Saya (Susilawati Abdi) dah buat bayaran ke akaun CIMB yer. Ini e-mail saya Susilawati.Abdi.jx@skl.renesas.com

    TQ... :-)

    ReplyDelete
  35. akak, lau bli dgn akak, boleh dpt bile ye novel ni?

    ReplyDelete
  36. salam,saya dah emel order najah.razali@ymail.com.
    tenkiu :)

    ReplyDelete
  37. payment done. mihalissa@yahoo.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  38. Salam,

    saya da emel order saya: sumishaidin@gmail.com

    TQ ;)

    ReplyDelete
  39. rehan..syu da trnsfer pymnet 4 TK:)

    syu_etifo@yahoo.com..plss check ye..tq:)

    p/s: xsabo nk peluk TK..da lame tgguu..nyway congratz rehan:)

    ReplyDelete
  40. guys..kami dh update semua ek..nnt sy letak nama kat sini lepas sy tutup order..harap tak tercicir..tenkiu ye sudi dapatkan TK..

    ReplyDelete
  41. sy dh trnsfer pyment via maybank

    ainijxr@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Assalam...
    tahniah kak...x sabar nk bace...
    saye dh transfer payment...cimb...
    nfafau@gmail.com
    :)

    ReplyDelete
  43. Salam.tahniah akak.
    hehe...akak,ada lg x novel tlerai kasih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu..bole order lg..k rehan tgh amik order..10.4 ni k rehan tutup order

      Delete
  44. salam...k.rehan..
    saya dh bt pembayaran melalui cimb..

    sy dh emel order nuru_zinnirah@yahoo.com.my(nurul huda sulaiman)

    pless chek ek...xsabo nie

    ReplyDelete
  45. Salam kak. sy da oder n buat pbyarn jg :)
    tlng cek jg ya.
    email : cancergurlz_aping@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. salam kak.
    saya dah buat pembayaran dlm cimb td.
    tlg cek ye.
    email: asma_5136@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. Salam,
    Pembayaran telah dibuat Sila semak email scavenger_9@yahoo.com.

    Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
  48. Salam, kak Rehan....pembayaran telah saya buat td melalui CIMB...
    EMAIL: fyeza_lyas91@yahoo.com
    FB: Fyeza Lyas...
    pe2 yg silap...pm sye nt ek kak..terima kasih..
    x sabar nk bce ni...

    ReplyDelete
  49. Hai, Rehan. Saya dah buat payment kat cimb just now. email syafriyana@gmail.com

    ReplyDelete
  50. salam RM, payment done via M2U watok4@yahoo.com pls send my TK safely.

    ReplyDelete
  51. kak RM, da byr d maybank
    lavenderaries_89 @yahoo.com

    ReplyDelete
  52. Hai Rehan..

    Saya dah buat payment melalui CIMB. email fahmimie06@yahoo.com.

    ReplyDelete
  53. salam RM

    akak dah buat byrn melalui MBB. email: sabariah66@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. Salam RM,

    Akak baru aje buat tempahan TK dan dah buat pembayaran melalui akaun maybank. Ini email yg akak eijan66@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  55. Sy br order n buat payment through maybank..email, ryssa_q@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. salam RM, sy dh emel tempahan TK melalui akaun CIMB... ini emel kismis_norma@yahoo.com
    thanks yer...

    ReplyDelete
  57. SALAM REHAN, Kakak aminah telah masuk bayaran ke dalam akaun Maybank Haslina Hashim . Saya sudah attachkan bukti pembayaran dan butir peribadi.TQ

    ReplyDelete
  58. hai Rehan, emel kak Aminah ialah minlihema@yahoo.com . Kakak sdh attachkan bukti pembayaran dan butir peribadi tqvm.

    ReplyDelete
  59. salam...kak, saya dah bank in kan...cuba check emel....
    equuleus_1303@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. cite ni mmg best tak rugi beli karya Rehan terbaik daripada Ladang Kak Nor rasa tak puas baca 1 kali kena ulang lagi tapi tebal sngt....hehe....

    ReplyDelete
  61. dah ade kat pasaran ke...??

    ReplyDelete
  62. askum.npel ni ade lgi ke stok..x best lh bce terkendala ni.

    ReplyDelete