Saturday, November 10, 2012

NOVEL TK, BNS, KSC

Pada yang berminat untuk beli dua buah novel ni daripada RM, boleh berbuat demikian, ya.  Nanti RM ada sikit buah tangan buat anda.  (tetiba rajin amik order).  Tapi khas untuk anda yang nak order dan RM tandatanganlah untuk anda semua.  

                               RM25 (s/m)                                       RM20 (s/m)
                                      RM28 (s/s)                                        RM23 (s/s)


** Harga adalah setelah diskaun dan perlu tambah RM6 untuk postage termasuk sabah sarawak.

CIMB BANK - 14790006867526
MAYBANK - 164258444391

ATAS NAMA HASLINA HASHIM

Sila email bukti pembayaran dan butiran peribadi seperti di bawah ke: rehan.makhtar@yahoo.com atau terus PM RM kat FB page.  Kalau emel letak tajuk BAYARAN BNS atau TK (JENIS BANK sekali ya).

Butiran peribadi yang diperlukan:

1) NAMA
2) NAMA FB (kalau fren ngn RM kat FB)
3) NO TEL
4) ALAMAT
5) JENIS BANK
6) JUMLAH PESANAN NOVEL
7) JUMLAH BAYARAN

PADA YANG BERMINAT UNTUK DAPATKAN NOVEL NOVEL KERANA SEKALI CINTA JUGA BOLEH.  ACC YG SAMA .  HARGA RM25 TERMASUK POSTAGE.  KALAU ORDER KETIGA2 NOVEL NI, POSTAGE JUGA RM6.  Terima kasih atas sokongan. Sayang semua.

27 comments:

  1. homaigod.. homaigod.. dah nk kuar ek?

    ReplyDelete
  2. RM,

    Terima kasih sbb buka order kat sini. Hari juga order dan buat bayaran melalui MBB. Nanti sy email bank-in slip dan butiran seperti diatas.

    Rasa-nyer boleh dapat bila kalu order hari ni?

    ReplyDelete
  3. btw.. thanks ye..buku ni mgkin dlm proses cetakan..sy tak pasti bila tp sebelum 20.10 insyaAllah dh leh dapat kot.. sy baru dpt harga smlm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM, saya dah email kat awk semua detail together dgn bukti pembayaran.

      Boleh say a dapatkan signature awk tak kat buku itu nanti. Nak wat koleksi peribadi. heheh....tq

      Delete
  4. Nak order dengan buku yang lain boleh ke??? termasuk sekali cinta....

    ReplyDelete
  5. Assalam RM, dh email butiran pembayaran. IAM bila ya? STK? sabarlahhhh hati....

    ReplyDelete
  6. kalau nak g ks sendiri boleh tak?

    ReplyDelete
  7. saya nak nanti saya bank in kan tapi dgn syarat buku tu mesti ada signature dari RM ya??

    ReplyDelete
  8. yeaaaaaaaa...dah bayar utk BNS. tp kan, kali ni Kak Rehan sign kalau tulis dear xxxx, tulis nama kita tau, ari tu KSC nama sudah tukar jugak..huhuhuhu (dah biasa dapat sijil nama lain gak..huhuhu)

    Aznati Mohd Nayan

    ReplyDelete
  9. Dah emel bukti bayaran. TK akak takde TT sebab masa book fair PWTC akak datang masa RM takde.

    ReplyDelete
  10. RM, saya pun nk la signature ya...ehh kejap..yg KSc hari tu ada sign ke? tak perasan plak...tp TK saya beli tru KS..mmg takde sign ...
    ~Aminah

    ReplyDelete
  11. Salam RM...saya pun dah buat payment to MBB account, and I have sent email to you as well. Tak sabar nak peluk cium si Jelita & Usop Sonto!

    ReplyDelete
  12. RM nnti update bila g KS ya...mgkin blh jmpe kat sna je

    ReplyDelete
  13. Salam RM, boleh order BNS dgn Kerana Sekali Cinta tak?

    Nisa, P.Jaya

    ReplyDelete
  14. Salam sy dh bank in utk BNS. pls check ur email ye...MBB

    Siti Raudhah Shaari

    ReplyDelete
  15. salam,

    saya dah bank in utk BNS dan dah anta email...tak sabar nak baca BNS...:)

    nik ainun nik ismail

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. laaa... y lmbt sgt... akak dah beli dah...

    ReplyDelete
  19. Udah beli online... TK VS BNS dua2 tak best langsung!!! i mean tak best langsung baca sekali ..Dah khatam 3 x kak rehan ... hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiks. boleh salah faham kalu baca komen anda nie sekali je. hahahaaha.

      Delete
  20. dah beli dah..nak mintak hadiah selepas beli buleh?hehehehe.. ;)

    ReplyDelete
  21. salam RM

    Akak nak order yg BNS ..akak outstation sekrg..next week ek..akak TT..

    ReplyDelete
  22. Salam,

    Saya dah bank in (MBB)dan hantar e-mail untuk BNS

    Zalehah Shaari

    ReplyDelete
  23. salam sya pon nk jgak.. writer jgan ttup order ya.. tnggu jap, please

    ReplyDelete